Client

Remota

Servcies

Brand design Webdesign Packaging

Year

2022

Branding

Remota Brand Design

Remota is een nieuwe leverancier van Smart Home producten. Remota heeft alles wat je nodig hebt om je leven efficiënter, gemakkelijker en slimmer te maken. Smart lampen, stekkers, sensoren, rookmelders of een slimme videodeurbel. Alles is te bedienen van afstand met je smartphone. De producten zijn onderverdeeld in drie categorieën. Beveiliging & Veiligheid, Gemak & Fun en Energie & Klimaat.

Het process

Na een uitgebreid markt onderzoek kwamen we tot de conclusie dat Smart Home product aanbieders veelal dezelfde uitstraling en communicatie stijl hebben. Voor Remota wilden we juist de uitstraling vriendelijk hebben en oplossingsgericht.Wat Remota, of het product, voor je kan beteken. Remota maakt je leven dan ook een stuk makkelijker, veiliger en energievriendelijker. Hiervoor de complete brand identity, huisstijl, website, verpakkingen en communicatiemiddelen verzorgd.

Logo ontwerp

Website

De website van Remota hebben we vertaald vanuit de huisstijl naar een eenvoudige maar alles omvattende responsive website.

Kaartje met NFC

Remota heeft slimme producten en zo dus ook het visitekaartje van de medewerkers. Je hoeft alleen maar je telefoon er tegenaan te houden en de persoonsgegevens staan in je telefoon. Smart toch?

Package Design

De stijl doorgevoerd op de verpakkingen en de kleuren duiden de categorie aan.

Communicatie