Welcome

are you ready
to be awesome

contact

Book a call!

Make the decision to start your journey with Ventra template.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wij zijn hèt bureau met creatieve en innovatieve oplossingen

services

We are ready
for you

Innovatieve en doeltreffende concepten
die jouw doelstelling halen

Concept & Strategie

We beginnen altijd met de doelstelling vanuit jouw merk, product of dienst in kaart te brengen. We bekijken wat er bereikt moet worden, wie je klant of doelgroep is en waar deze zich bevindt.

De volgende stap is het creatieve traject. We bedenken een onderscheidend en doeltreffend concept op jouw doelstelling. Altijd met een creatieve invalshoek en met de meest innovatieve middelen om het doel te bereiken.

Een goed design is een relevante en inhoudelijke vertaling van de strategie en het concept

Design

Een goed design is een relevante en inhoudelijke vertaling van de strategie en het concept. Ook wel 'concept design' genoemd.

Onze ervaren vormgevers creëren alle denkbare uitingen, van campagnebeelden logo’s en huisstijlen, brochures, verpakkingen, websites, apps, online advertising, social media filters tot complete events.

Het design creatief en technisch doorvertalen naar de benodigde middelen

Productie

Of het nou gaat om digitale- of printmiddelen, wij staan bekend om de hoge technische kwaliteit van ons werk. Als geen ander kennen wij de vereiste technische aspecten en specificaties.
We begeleiden het gehele proces tot aan eindproductie met passie en oog voor detail!

Innovatieve en doeltreffende concepten
die jouw doelstelling halen.

Creatie brengt je merk, product of dienst tot leven. Daarbij is het belangrijk dat alle middelen die je creëert, vanuit dezelfde strategie ontstaan en elkaar versterken.

We beginnen altijd met de doelstelling vanuit jouw merk, product of dienst in kaart te brengen. We bekijken wat er bereikt moet worden, wie je klant of doelgroep is en waar deze zich bevindt.

De volgende stap is het creatieve traject. We bedenken een onderscheidend en doeltreffend concept op jouw doelstelling. Altijd met een creatieve invalshoek en met de meest innovatieve middelen om het doel te bereiken. Ons doel is hetzelfde als dat van jou. Je bedrijf succesvol maken door middel van creatieve en innovatieve marketing en communicatie.

consulting

Een goed design is een relevante en inhoudelijke
vertaling van de strategie en het concept

Content is er in allerlei soorten, van print tot video tot 3D-content.
Het doel en de doelgroep die je wilt bereiken bepaald de content en communicatiedrager. Wij streven er naar content altijd een beleving mee te geven zodat de boodschap opvalt en blijft hangen.

Dit doen we o.a. door print een interactieve laag mee te geven met Augmented Reality zodat je bijvoorbeeld producten direct kunt ervaren of door unieke filters te ontwikkelen voor je social campagne.

consulting

Wij bieden verschillende oplossingen
met innovatieve toepassingen

consulting
Consulting
Creatie brengt je merk, product of dienst tot leven. Daarbij is het belangrijk dat alle middelen die je creëert, vanuit dezelfde strategie ontstaan en elkaar versterken.We beginnen altijd met de doelstelling vanuit jouw merk, product of dienst in kaart te brengen. We bekijken wat er bereikt moet worden, wie je klant of doelgroep is en waar deze zich bevindt. De volgende stap is het creatieve traject. We bedenken een onderscheidend en doeltreffend concept op jouw doelstelling. Altijd met een creatieve invalshoek en met de meest innovatieve middelen om het doel te bereiken. Ons doel is hetzelfde als dat van jou. Je bedrijf succesvol maken door middel van creatieve en innovatieve marketing en communicatie.
Branding
Praesent fringilla pulvinar sem quis convallis curabitur sit amet felis congue posuere.
web Design
Praesent fringilla pulvinar sem quis convallis curabitur sit amet felis congue posuere.

Door onze 20+ jaar ervaring,
zijn we snel en doelgericht.
Dat maakt ons kostenefficiënt.

experts

We build brands for companies that are changing how the world works

Romina Barud Espin | Ventra CEO

Not just your
regular agency

Curabitur auctor metus et cursus feugiat phase empus nibh non erat rhonctus ultricies.

Moat tincidunt ut tempor ipsum orci et faucibus ipsum vehicula.

Curabitur auctor metus et cursus feugiat phase empus nibh non erat rhonctus ultricies.

Uitgelicht

VX Solutions

Virtual Experience Solutions

Een nieuwe en interactieve manier om te verkopen, trainen of te activeren. Dit doen we met onze VX-solutions zoals een virtuele winkel waarin je je virtueel kunt rond bewegen en producten echt middels AR-technologie kunt ervaren.

Ook producten als een e-learning platform of een website met interactieve content behoren tot de pallet van mogelijkheden die wij bieden. Door het toevoegen van elementen die een toegevoegde waarde en beleving bieden creëren we een ervaring die een blijvende indruk achterlaat.

AR-Filtermarketing

Activeer je doelgroep met AR filtermarketing

Social media filters met AR-technologie kunnen een grote meerwaarde bieden aan de product- of merkbeleving waarbij virtueel en realiteit elkaar versterken. Door filter-marketing toe te voegen aan je marketingmix kun je als bedrijf op verschillende manieren een positieve impact maken op je commerciële doelstellingen.

1. Ideaal voor beleving rondom jouw merk.
Met AR-filters kun je je fans op social media op een unieke manier onderdeel laten uitmaken van je merk.

2. Meer bereik en meer awareness.
Door filter marketing in te zetten kun je nieuwe mensen bekend laten maken met de USP’s van jouw bedrijf.

3. Effectieve en onderscheidende communicatie.
Door Augmented Reality toe te voegen aan je socials verhoog je de interactie met de doelgroep en blijft je boodschap langer hangen.

4. Meer naamsbekendheid, meer potentiële klanten.
Door filter marketing toe te voegen aan de marketingmix kun je als bedrijf nieuwe volgers aantrekken, dus meer potentiële klanten bereiken.

Interactieve Print

Breng Print tot leven met Augmented Reality

Een brug van print naar online beleving!

Door Augmented Reality te combineren met printmedia, wordt je communicatie “interactief” en meetbaar. Zo creëer je een brug tussen offline en online met onderscheidende beleving en meer bereik. De USP’s van het product kun je belichten doormiddel van een “exploded” view. Het bedrijf Green Road Equipement heeft dit slim toegepast in een advertorial over emissieloos walsen.

AR Product beleving

Try Before
You buy

Bekijk producten levensecht in AR

Geef je sales een boost met de inzet van Augmented Reality. Door producten vanuit drukwerk zoals een flyer of brochure virtueel te plaatsen in de fysieke omgeving, krijgt men een goed gevoel bij het product. Try before you buy.

De USP’s van het product kun je belichten doormiddel van een “exploded” view. Het bedrijf Green Road Equipement heeft dit slim toegepast in een advertorial over emissieloos walsen.

innovatieve concept voorbeelden

Concepten met beleving

Dit zijn concept ideeën die het niet gehaald hebben maar wel de moeite waard om even te laten zien

online

how it starts

Ventra is a professional Webflow template with multiple sections that you can customize

Online support

Ventra is a professional Webflow template with multiple sections that you can customize

Fully responsive

Ventra is a professional Webflow template with multiple sections that you can customize

instagram